Eseménynaptár
2024. április
H
K
Sz
CS
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28

Összes esemény ›

Aktuális információk
Összes hír ›
Főoldal   »   Eredményeink   »   Versenyek   »   Sport

Újabb siker röplabdában

2015. március 27. péntek 09:51

2015. március 20-án, nagy megtiszteltetésünkre részt vehettünk a Dél-Pesti Regionális Meghívásos Röplabda Tornán. Csapatunk, a vegyes csapatok (3 fiú + 3 leány) kategóriában indult.
A tornán 7 csapat vett részt, egyfordulós, körmérkőzéses rendszerben. Ez azt jelenti, hogy 16 órától 20 óráig minden csapat 6 mérkőzést játszott. Csapatunk 3 mérkőzést nyert és hármat veszített, de a kitűnő pontarányunknak köszönhetően, így is bronzérmesek lettünk. Nagy sikernek tartjuk, hogy profi csapatokkal szemben is győzelemmel hagytuk el a pályát.
A csapat tagjai:
Égei Fanny 12.A
Matyóka Panni 9.NC
Hetyei Réka 9.NA
Schifler Anna 12.B
Patyi Dóri  13.A
Gogolák Adél 9.A
Balogh Betti 9.A
Pécs Balázs János 9.NB    Radjenovics Katarina 9.B
Gálóczy Balázs 9.NC
Korcsek Kitty

Mező Viki

 

A csapatnak és Szirmai József edzőnek szeretettel gratulálunk!

 

Kerületi röplabda bajnokság a DNG-ben 2015. március

2015. március 09. hétfő 15:15

Március 5-én és 6-án, immár hagyományosan, megrendeztük a kerületi középiskolák vegyes-röplabda csapatainak (3 fiú + 3 leány) versenyét.
Hét csapat nevezett, iskolánk két csapattal indult. Fiatalabbik csapatunk nem nyert mérkőzést. Technikailag képzettebbek voltak idősebb ellenfeleiknél, csak fizikálisan maradtak alul. Az idősebbik csapatunk nagy akarattal, lelkesen játszva csak nagy küzdelemben vesztette el a döntőt.
Végtelenül sajnáljuk, hogy Radjenovics Katarina betegsége miatt, és Ördög Luca súlyos sérülése miatt nem vehetett részt a versenyen.
Csapataink tagjai: Balogh Betti, Égei Fanni, Gálóczy Balázs, Gogolák Adél, Hetyei Réka, Korcsek Kitty, Matyóka Panni, Mező Viktória, Mihályi Amanda, Patyi Dóri, Pécs Balázs János, Schifler Anna, Varga Patrick
Edző: Szirmai József

Gratulálunk a kiváló szerepléshez!

Képgaléria

A képre kattintva további fotók tekinthetők meg...

Vargabetű Focigála 2015

2015. március 09. hétfő 10:13

Iskolánk futballcsapata is részt vett a Pesterzsébeti Közgazdasági Szakközépiskolában, 2015. február 20-án megrendezésre került "Vargabetű Focigála" elnevezésű rendezvényen. Egy győzelemmel és két vereséggel a csoport harmadik helyén végeztünk. 

A csapat tagjai: Schuckert György, Nagy Balázs, Selyem Zoltán, Szabó Marcell, Schuszter Antal, Schuszter András, Brecsok Bálint, Zsolnai Gergő, Rétsághy László

Képgaléria

A képre kattintva további fotók tekinthetők meg...

Lány focicsapatunk sikere Szendehelyen...

2015. február 06. péntek 07:47

Hétvégén Szendehelyen jártunk az iskola lány focicsapatával és részt vettünk a GJU által szervezett focitornán. Szombaton játszottuk a meccseket és bár nem játszottunk igazán jól, a tornát kapott gól nélkül, 7-0-ás gólaránnyal megnyertük. Több díjat is kiosztottak, többek között a gólkirálynőnek járót is, melyet csapatunk egyik játékosa, Kun Gréta kapott. A fárasztó meccsek után az esti svábbálon a mányi Eber Kapelle zenéjére táncoltunk éjszakába nyúlóan.
A résztvevők: Kun Gréta, Kincs Berni, Török Anna, Pálfi Bianka, Bach Dorka, Schenk Zsófi, és két volt diák: Bohácsi Betti, Béli Barbara. További csapattagok (ezúttal kísérő tanárok): Kárpáti-Simon Krisztina, Vereb Dóra, valamint az edző: Kertész Gábor.
Csapatunknak örömmel gratulálunk a sikerhez!

Ezüstérem a fáklyás futáson (2014)

2014. október 22. szerda 13:38

Iskolánk 5. alkalommal vett részt az ’56-os forradalom tiszteletére megrendezett pesterzsébeti váltófutáson. Az első év 2. helyezése után csapatunk háromszor állhatott fel a dobogó legfelső fokára. Ebben az évben nagyon szoros volt a befutás. A küzdelmet bizonyítja, hogy a kezdeti vezetés elvesztése után hiába szereztük vissza az első helyet, a cél előtt néhány méterrel hajrázott le minket az ellenfél csapata. Mindenkinek gratulálok ehhez a fej-fej melletti szoros eredményhez! Hajrá fiúk! Jövőre visszavágunk!
 
A csapatunk tagjai voltak:
Mekker Attila (12.B)
Barabási Richárd (12.A)
Sóhalmi Dániel (9.C)
Galambos Levente (10.BD)
Nagy Márk (9.C)
Réthy Őrs (13.A)
Schuszter Antal (10.BD)
 

 

Szendy Lilla kiváló kajak-szereplése

2014. szeptember 19. péntek 07:04

Szendy Lilla, iskolánk 9.C osztályos tanulója 2014. szept. 12-14. között részt vett a Szlovákiában megrendezett Kajak-Kenu Olimpiai Reménységek Versenyén, ahol  az igen erős nemzetközi mezőnyben K-2 1000 méteren 5. helyezést ért el

Szívből gratulálunk a fantasztikus eredményhez! Kitartást és további sikereket kívánunk!

Nádas Bence a felnőttek között is világbajnok

2014. augusztus 11. hétfő 21:30

Nádas Bence, iskolánk 11.A osztályos tanulója, aki a szegedi junior VB-n megnyerte a (18 éves) férfi kajak egyesek versenyét, Moszkvában a felnőttek VB-jén is debütálhatott. Nem is akár hogy sikerült az antré: Bence kajak négyes-váltóban leakasztotta az aranyat. Bomba teljesítmény! A 18 évesen kétszeres világbajnok Bence előtt csak kalapot emelni tudunk! A következő legenda bejelentkezett...

A váltóról készült videó az alábbi linkre kattintva (3.46.54-től) tekinthető meg...

Bencével a Digi TV-ben készült interjú ide kattintva tekinthető meg...

A moszkvai vb utáni szöveges interjú ide kattintva olvasható...

 

Képgaléria

A képre kattintva további fotók tekinthetők meg...

Nádas Bence junior világbajnok!

2014. július 20. vasárnap 10:57

Nádas Bence, iskolánk 11.A osztályos tanulója, az újpest versenyzője, a szegedi junior VB-n megnyerte a (18 éves) férfi kajak egyesek versenyét.smileysmileysmiley Méghozzá nem kis izgalmak árán. Bence szinte hajszál pontosan egyszerre ért be a célba lett riválisával. Végül edzőjétől, Hűvös Viktortól tudta meg a hírt: 4.8 centiméterrel utasította maga mögé az ezüstérmes lett versenyzőt. „Hihetetlen érzés volt. Az egyik pillanatban még úgy éreztem, elúszott az arany, a másikban pedig kitört belőlem minden. Annyira boldog vagyok, ez életem első világversenye, és győzni tudtam! Viktorral tavaly ősz óta dolgozunk együtt, nagyon jó hatással van rám, neki köszönhetem, hogy itt vagyok, nyertem és neki köszönhetem azt is, hogy váltóban kijutottam a moszkvai felnőtt világbajnokságra” – lelkendezett Bence, akit hosszan ünnepelt a közönség.
 
Az alábbi linkre kattintva videón is megtekinthető Bence győzelme...
 
Délután a K4 1000 méterének döntőjében Gergely Olivérrel, Koleszár Mátyással és Németh Máté Viktorral evezett egy hajóban és értek negyedikként célba.
Bencének szívből gratulálunk, együtt örülünk vele és nagyon-nagyon büszkék vagyunk rá! Kitartást és további sikereket a moszkvai felnőtt VB-hez!

Az alábbi linkre kattintva videón is megtekinthető Bence győzelme...

Nádas Bence kajak K-1 200m-en a felnőttek között is a 4. legjobb!

2014. július 02. szerda 09:01

Nádas Bence 11.A osztályos tanuló "junior"-kajakos sikerei után a felnőttek között is fantasztikusan szerepelt.

A hétvégi (jún. 29.) felnőtt válogatón is rajthoz állt K-1 200 méteren, ahol a döntőben 4. lett. 
Így kijutott a moszkvai felnőtt világbajnokságra is 4x200 méteres sprint váltóban, melyet augusztus 6-10 között rendeznek.

Bencének nagy-nagy gratuláció. hogy a felnőttek között is ilyen fantasztikusan helytállt! Mindent bele a folytatáshoz!

 
A képre kattintva megtekinthetők a döntő befutóinak eredményei...

Nádas Bence két számban képviseli hazánkat a szegedi ifjúsági kajak-VB-n

2014. június 25. szerda 20:26

Mint arról nem olyan régen beszámoltunk, Nádas Bence, iskolánk 11.A osztályos tanulója június 7-8-án nagy sikerrel szerepelt az ifjúsági kajak-VB válogatón. Június 22-én került sor Szegeden a II. ifi VB válogatóra, ahol Bence újra megnyerte a 200 méteres egyes számot, így a júliusi ifi VB-én Szegeden (ahol kb. 80 ország versenyzői állnak majd rajthoz) két számban (1000m négyesben, és 200m egyesben) is képviselheti hazánkat.
Bencének ismét szívből gratulálunk, reméljük sok DNG-s szorít majd neki a vízpartról, és újabb fényes sikerekről számolhatunk be. HAJRÁ BENCE!smiley
 
  
  
© 2020 Német Nemzetiségi Gimnázium és Kollégium / Minden Jog Fenntartva