Eseménynaptár
2023. november
H
K
Sz
CS
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
10
11
12
17
18
19
24
25
26
27
28
30

Összes esemény ›

Aktuális információk
Összes hír ›
Főoldal   »   Szülőknek / Diákoknak   »   IKSZ / Iskolai Közösségi Szolgálat   »   Jelentkezési lap + Együttműködési megállapodás minta

Együttműködési megállapodás minta

2021. július 28. szerda 11:09

 
Ha IKSZ-elni szeretnétek egy olyan szervezetnél, akivel még nincsen az iskolának együttműködési megállapodása, akkor a következők a teendők:
Az alábbi együttműködési megállapodási mintát kell 2 példányban a szervezettel kitöltetni, aláíratni, lepecsételtetni. A kitöltött megállapodást vagy a titkárságon, vagy John Orsolya tanárnőnek (john.orsolya@dng-bp.hu) kell leadni. A munkát akkor lehet megkezdeni, ha Tápai Ildikó igazgatónő is aláírta a dokumentumot, amiből 1 pld-t vissza kell vinni ahhoz a szervezethez, ahol IKSZ-elni szeretnétek. 
 
A jelentkezési lapot (ld. lentebbi cikk) ettől függetlenül minden esetben szintén ki kell tölteni és John Orsolya tanárnőnek elküldeni vagy leadni!

Letölthető jelentkezési lap IKSZ-eléshez

2021. március 03. szerda 07:44

Amennyiben IKSZ-elni szeretnétek adott helyen, a megállapodás megkötése előtt minden esetben ki kell tölteni ezt a jelentkezési lapot, aláíratni a szülőkkel, és leadni John Orsolya tanárnőnek. Online időszakban lehetőség szerint szkennelve vagy fotózva eljuttatni a john.orsolya@dng-bp.hu e-mail címre. 

Jelentkezési lap

  
  
© 2020 Német Nemzetiségi Gimnázium és Kollégium / Minden Jog Fenntartva