Eseménynaptár
2024. március
H
K
Sz
CS
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
9
10
11
12
13
15
16
17
19
20
21
24
25
29
30
31

Összes esemény ›

Aktuális információk
Összes hír ›
Főoldal / Hírek / Kiírták a 2022-es Goethe-ösztöndíjakat

Kiírták a 2022-es Goethe-ösztöndíjakat

2022. február 11. péntek 07:39

Szívesen töltenél egy nemzetközi nyári tábor keretében két hetet Romániában? Vagy inkább egy németkurzuson (A1-B2 szint) vennél részt Ausztriában? Nyitott vagy, hogy új embereket, kultúrákat ismerj meg? Motivált vagy a némettanulást illetően és kész vagy nyáron is foglalkozni vele? Kész vagy szabadon tartani a nyaradat, hogy kiválasztás esetén részt tudj venni a kurzuson, aminek előre nem lehet tudni a dátumát? Aktív szerepet vállalsz az iskolában és akár azon kívül is? Képes vagy felelősséget vállalni magadért és másokért? 2022. augusztus 31-ig nem töltöd be a 18. életévedet? Akkor a Goethe-ösztöndíj jó lehetőség lehet számodra!
Ha jelentkezni szeretnél:
   - olvasd el (az alul lévő csatolmányokban) a pályázat részleteit,
   - töltsd ki a „Formular 3” nevű formanyomtatványt
(Fontos: ezen egyelőre NE ikszeld be, hogy min szeretnél részt venni (romániai nyári tábor vagy némettanfolyam Ausztriában), csak a Táblázatosban! Amennyiben a Táblázatos formanyomtatványon a "Mir ist egal" rubrikát ikszelted be, a Formular 3 nyomtatvány 3. és 4. oldalát is ki kell töltened [írhatod ugyanazt a szöveget]!).).
   - töltsd ki a (tanulmányi eredményedre, ösztöndíjaidra stb. vonatkozó) Táblázatot és
   - küldd el őket (word vagy pdf formátumban) 2022. február 21-ig a varsanyi.krisztina@dng-bp.hu e-mail címre. A dokumentum neve legyen: Goethepályázat_Vezetékneved_Keresztneved_Osztályod
 
Iskolánk a korlátozott férőhelyek miatt rangsorolja a beérkező pályázatokat. Ha a pályázatod alapján bekerültél a továbbküldendők körébe, értesítünk, és mi gondoskodunk a Formular 2 (tanári ajánlás) kitöltéséről.
 
A részletes tájékoztatót, illetve a jelentkezési lapot letöltheted a lenti linkekről.
Allgemeine Ausschreibung
Formular 3 (Bewerbung um ein Stipendium)
Tabelle
Formular 2 (Stellungnahme) (diákként nincs vele dolgod!)
 
  
  
© 2020 Német Nemzetiségi Gimnázium és Kollégium / Minden Jog Fenntartva