Válasszon nyelvet!

MagyarDeutsch
Címlap Szülőknek Felvételi Felvételi tájékoztató Nyilatkozat a nemzetiségi oktatásban-nevelésben való részvételről
Nyilatkozat a nemzetiségi oktatásban-nevelésben való részvételről PDF Nyomtatás
Az új nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC törvény értelmében a nemzetiségi nevelés-oktatási intézménybe jelentkezőknek nyilatkozniuk kell az ilyen jellegű oktatás igénybevételének szándékáról illetve származásukról.
Felhívjuk az iskolánkba jelentkezők, illetve szüleik szíves figyelmét, hogy amennyiben igénybe kívánják venni a nemzetiségi oktatást, és nem kívánnak elesni az ilyen irányú iskolába való továbbtanulás lehetőségétől, vállalják a nemzetiségi származást! 
Az előzetes jelzést a jelentkezési lap megjegyzés rovatában kérjük. Legkésőbb a szóbeli felvételi napján kérjük kitölteni és benyújtani az erre vonatkozó űrlapot is. Az űrlapot letölthetik honlapunkról (ld. a cikk végén), illetve nyomtatott formában kérhetik iskolánk titkárságán.
A magyarországi németek történelmi múltjának ismeretében [kitelepítés, elhurcolás, magyarosítás, asszimiláció] nem feltétlenül lehetséges és nem is szükséges dokumentumokkal, családfával stb. igazolni a család származásbeli összetételét, elegendő az űrlapon nyilatkozni!
 
 
    
Ma 2018. október 23., kedd Gyöngyi napja van. Holnap Salamon napja lesz.

A tanév végéig már csak...

Courtesy of Go Mylo Countdown

felvi

ONLINE

Oldalainkat 653 vendég böngészi