Válasszon nyelvet!

MagyarDeutsch
Címlap Infók Kollégium Kollégiumi programok Halloween és tökfaragó est a kollégiumban
Halloween és tökfaragó est a kollégiumban
2014. október 29. szerda, 06:54

2014. október 15-én remek hangulatú programmá sikeredett a kollégiumi Halloween és tökfaragó est. Ízelítőt és kedvcsinálót Majeczki Martin (12.B) beszámolójából kaphatunk: 

Az előzetes jelentkezés alapján úgy gondolhattuk, mégsem fog megvalósulni az idei tökfaragó verseny a kollégiumban. De szerencsére nem így történt.  Mi kollégiumi DÖK-ösökkel úgy gondoltuk megpróbálkozunk egy tök kifaragásával. Közben a vacsorára leérkező kollégistáknak is kedvük támadt a faragáshoz, szerencsére Adrienn néni jóvoltából tudtunk jó néhány kisebb dísztököt biztosítani, hogy kibontakoztathassák kreativitásukat. Nagy erőkkel láttak neki az ötletesebbnél ötletesebb töklámpások elkészítésének, majd elkeresztelésének és a különleges halloweeni dekoráció elkészítésének. Ez után a programon résztvevő kollégisták szavaztak, hogy ki bizonyult a legjobb törökfaragónak. Még az eredmény kihirdetése előtt a lámpások fényében egy már- már hagyományosnak mondható és nagyon taktikus körjátékot „Az alszik a várost” játszottuk, ami idén is nagy sikert aratott. Külön örömet jelentett nekünk szervezőknek, hogy bár egy épületben lakunk, ritkán adódik ilyen alakalom, amikor ennyire együtt van a társaság. Az estére az éppen cserediákokat vendéglátó AC osztálynak köszönhetően még szendvicseket és tortát is kaptunk, ez is emelte a „party” színvonalát. Majd az izgalmas játék után kihirdettük az eredményeket. Az első helyezést - a rendkívül találó elnevezésnek köszönhetően - Serfel Kincső érte el. Schuckert Gyurci és Ökrös Kristóf alapanyag hiányában kaliforniai paprikából és almából készítette el Sanyit, Katit és Janit. Ezek pályaművek kiváló példái voltak a kollégisták végtelen kreativitásának. A harmadik helyezett Wilson Emma és Hetyei Réka lett Batman és Robin párosával.

Szeretnénk megköszönni minden résztvevő lelkesedését, munkáját, hogy ilyen jó hangulatúvá varázsolták ezt az átlagosnak induló kollégiumi estét.

A képre kattintva további képek tekinthetők meg...