Válasszon nyelvet!

MagyarDeutsch
Címlap Eredmények Versenyek Német Hatalmas nemzetközi siker Tallinban: Dömötör-Nagy Dóra bronzérmet szerzett a JDI 2017-es döntőjében!
Hatalmas nemzetközi siker Tallinban: Dömötör-Nagy Dóra bronzérmet szerzett a JDI 2017-es döntőjében!
2017. október 01. vasárnap, 08:51

Vitázik a világ ifjúsága vitavetélkedő XI. nemzetközi döntőjében, Tallinban egy héten keresztül folytak az összecsapások a német nyelven, kulturáltan, szakmai kérdésekből felkészülten, és szigorú szabályok mentén vitázni képes fiatalok legjobbjai között. Az elő-, és középdöntők után 2017. szeptember 29-én Európa négy legjobbja léphetett az emelvény Pro és Kontra oldalára, hogy összemérje tudását. A fiatalok arról vitáztak, hogy legyen-e átfogó állami szabályozása az internetnek. 

Hatalmas büszkeség számunkra, hogy iskolánk (12.BD osztályos) diákja, Dömötör-Nagy Dóra bronzérmet szerzett a rangos küzdelemben. 

Büszkék vagyunk, hogy egy kicsi, ámde annál színvonalasabb iskolából, nemzetközi színtereken is folyamatosan jelen lehetünk, ezúttal a JDI verseny nemzetközi döntőjében.

Fantasztikus siker, iskolánk gratulál diákjának, Dömötör-Nagy Dórának, felkészítő tanárának, Szép Tímea tanárnőnek, valamint némettanárának Linka Tamás tanár úrnak. Köszönjük, nagyon büszkék vagyunk!

 

 
    
Ma 2017. december 12., kedd Gabriella napja van. Holnap Luca és Otília napja lesz.

A tanév végéig már csak...

Courtesy of Go Mylo Countdown

felvi

ONLINE

Oldalainkat 124 vendég böngészi