Válasszon nyelvet!

MagyarDeutsch
Címlap Eredmények Versenyek Német Hatalmas nemzetközi siker Tallinban: Dömötör-Nagy Dóra bronzérmet szerzett a JDI 2017-es döntőjében!
Hatalmas nemzetközi siker Tallinban: Dömötör-Nagy Dóra bronzérmet szerzett a JDI 2017-es döntőjében!
2017. október 01. vasárnap, 08:51

Vitázik a világ ifjúsága vitavetélkedő XI. nemzetközi döntőjében, Tallinban egy héten keresztül folytak az összecsapások a német nyelven, kulturáltan, szakmai kérdésekből felkészülten, és szigorú szabályok mentén vitázni képes fiatalok legjobbjai között. Az elő-, és középdöntők után 2017. szeptember 29-én Európa négy legjobbja léphetett az emelvény Pro és Kontra oldalára, hogy összemérje tudását. A fiatalok arról vitáztak, hogy legyen-e átfogó állami szabályozása az internetnek. 

Hatalmas büszkeség számunkra, hogy iskolánk (12.BD osztályos) diákja, Dömötör-Nagy Dóra bronzérmet szerzett a rangos küzdelemben. 

Büszkék vagyunk, hogy egy kicsi, ámde annál színvonalasabb iskolából, nemzetközi színtereken is folyamatosan jelen lehetünk, ezúttal a JDI verseny nemzetközi döntőjében.

Fantasztikus siker, iskolánk gratulál diákjának, Dömötör-Nagy Dórának, felkészítő tanárának, Szép Tímea tanárnőnek, valamint némettanárának Linka Tamás tanár úrnak. Köszönjük, nagyon büszkék vagyunk!

 

 
    
Ma 2018. szeptember 19., szerda Vilhelmina napja van. Holnap Friderika napja lesz.

A tanév végéig már csak...

Courtesy of Go Mylo Countdown

felvi

ONLINE

Oldalainkat 366 vendég böngészi