Válasszon nyelvet!

MagyarDeutsch
Címlap Infók Aktuális! Jelentkezz! Aktuális versenyek Érdekelne egy nyári PAD-ösztöndíj? Jelentkezz a "Találkozás németnyelvű országok kultúrájával"- versenyre!
Érdekelne egy nyári PAD-ösztöndíj? Jelentkezz a "Találkozás németnyelvű országok kultúrájával"- versenyre!
 
A PAD igyekszik támogatni a fiatalok közötti nemzetközi kapcsolatok, cserék kiépítését, ezért minden évben (3-4 hetes) németországi tartózkodást lehetővé tevő és támogató ösztöndíjat kínál. (Ha érdekel, milyen egy PAD ösztöndíj, katt ide korábbi ösztöndíjasaink beszámolóihoz...) A PAD-ösztöndíjakat ebben az évben a "Találkozás németnyelvű országok kultúrájával"- témájú projektekért lehet elnyerni. Ha tehát szeretnél pályázni egy PAD-ösztöndíjra (januárban lesz kiírva, 9.A-B-C-D és 10.AC-BD osztályosok pályázhatnak), elengedhetetlen előállni egy "Találkozás németnyelvű országok kultúrájával"- témájú projekttel.
 
Hogy nézzen ki a projekted? Mit kell benyújtani?
Bármilyen irányból nekifuthatsz a témának: irodalom, művészet, film, fiatalok kultúrája, sport, hétköznapok is lehet a kiindulópont. Ha részt vettél diákcserén, fellépésen, projekten, vagy ösztöndíjjal jártál kint, feldolgozhatod azt is, vagy készíthetsz interjút, kisvideót stb. valakivel, aki járt kint. Legyél bátran kreatív!
A formát is szabadon megválaszthatod: készíthetsz pl. előadást, játékot, prezentációt, plakátot, vagy akár írhatsz is pl. esszét, vagy bármi kreatívat.
 
Iskolán belüli leadási határidő: 2016. február 2. (hétfő)
Leadás: a némettanárodnál