Válasszon nyelvet!

MagyarDeutsch
Címlap Eredmények Versenyek Film/ Művészetek DNG-s diákok győzelme az V. Országos Kerámia és Szobrászat Versenyen
DNG-s diákok győzelme az V. Országos Kerámia és Szobrászat Versenyen
2016. május 02. hétfő, 11:51

A 2016. április 22-23-án megrendezett V. Országos Kerámia és Szobrászat Versenyen iskolánk két tanulója hozta el a két legfényesebb érmet: Szentirmai Blanka I. (11.BD), Stéger Marcell (9.A) II. helyezést ért el.

Marcell beszámolója:

Április 22-23-án az V. Országos Kerámia-és Szobrászati Versenyen végül a második helyezést értem el. A versenyt megelőző egy hónapban, a felkészülés ideje alatt óriási tudásra tehettem szert, amit a megmérettetés két napján sikeresen hasznosítottam. Két munkát kellett készíteni, az elsőt „Vízköpő” témában (agyagból), a második pedig egy szabadon választott plasztika kellett, hogy legyen (hurkapálca és dipa felhasználásával). Ez úton is szeretném megköszönni a támogatást, illetve a bíztatást tanáraimnak és diáktársaimnak egyaránt!

Blanka beszámolója:

Letzte Woche am 22-23. April habe ich am Landesfinale des V. Wettbewerbes für Keramik und Bildhauerei für Kunstschulen teilgenommen. Ich hatte während des Wettbewerbes sehr große Angst, aber zum Glück konnte ich den ersten Platz belegen.

Külön öröm iskolánknak, hogy a humán és a reál tantárgyak sikerei mellett diákjaink a művészeti versenyeken is remek eredménnyel szerepelnek. Fantasztikus siker, gyönyörű produktumok, nagy szeretettel gratulálunk!

A képre kattintva további fotók tekinthetők meg...

 

 
    
 
Ma 2019. május 23., csütörtök Dezső napja van. Holnap Eszter és Eliza napja lesz.

A tanév végéig már csak...

Courtesy of Go Mylo Countdown

felvi

ONLINE

Oldalainkat 335 vendég böngészi