Sprache wählen:

MagyarDeutsch
Címlap Leistungen Lehrer leisten auch
Die bereits erschienenen Bücher unserer Kollegin Dr. Melinda Sebők
Mittwoch, den 03. April 2013 um 18:53 Uhr

Kritik von Zoltán Bertha  

Kritik von István Bakonyi

Monografie über die Laufbahn von Oszkár György

 
Wir gratulieren!
Dienstag, den 22. Januar 2013 um 11:54 Uhr
There are no translations available.

Ausgezeichnet mit der „Ehrennadel in Gold für das Ungarndeutschtum”

Am Tag der Ungarndeutschen Selbstverwaltungen erhielt Herr Dr. Stefan Schäffer, Gründer und 21 Jahre lang Leiter unserer Schule die höchste Auszeichnung der Ungarndeutschen.

2013. január 12-én, a Magyarországi Német Önkormányzatok Napján iskolánk alapító igazgatója és 21 éven át vezetője, Dr. Schäffer István, megkapta a magyarországi németek legmagasabb kitüntetését, a "Magyarországi Németségért Arany Dísztű"-t.

Szeretettel gratulálunk!

weitere Bilder per Mausklick

 
Nemzetiségekért Díj 2012
Mittwoch, den 19. Dezember 2012 um 11:33 Uhr
There are no translations available.

Szeretettel gratulálunk!

Dr. Schäffer István, intézményünk alapítója, 21 éven át igazgatója, jelenlegi címzetes igazgatója 2012. december 18-án a magyarországi nemzetiségek érdekében a nemzetiségi közéletben és az oktatásban végzett példaértékű tevékenységéért Nemzetiségekért Díjban részesült.

Az állami elismerés átadására a Nemzetiségek Napján, december 18-án, a Parlamentben került sor. A díjat Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere adta át.

A több mint két évtized alatt országos hírűvé vált középiskola diákjai kimagasló eredményeket értek el a tanulmányi versenyeken, a kompetenciaméréseken, a sikeres nyelvvizsgák és a továbbtanulás terén. Igazgató úr a Közoktatás-politikai Tanács nemzetiségi oldalának a képviselőjeként, közoktatási szakértőként - a saját közössége mellett -, más nemzetiségekért is munkálkodott, az országos német önkormányzat pedig az oktatási bizottságban kamatoztatta a szakértelmét.

A hazai német értelmiség kineveléséért, a tanulóifjúság önazonosságtudatának, hagyományőrzésének az erősítéséért veheti át Balog Zoltán miniszter úrtól a kormánykitüntetést.

A képre kattintva további képek tekinthetőek meg

 
Litera-Tour I. ist erschienen
Donnerstag, den 06. September 2012 um 11:15 Uhr
Wir gartulieren herzlichst den Deutschlehrerinnen unseres Gymnasiums, Erzsébet N. Laczkó, Tímea Szép und Krisztina Varsányi, anlässlich des Erscheinens ihres neuen Lehrbuches für die Deutsche Literatur.
 
Den Schülern der Nationalitätengymnasien und Mittelschulen steht nun ein modernes Lehrbuch zur Verfügung, dass sowohl in ihrer pädagogischen Sichtweise, als auch in ihr äußeres Erscheinungsbild einzigartig ist. 
 
 
<< Start < Zurück 1 2 3 Weiter > Ende >>

Seite 3 von 3