Válasszon nyelvet!

MagyarDeutsch
Általános infók az Iskolai Közösségi Szolgálathoz (IKSZ)
2013. szeptember 18. szerda, 19:25

      Amint azt talán tudjátok, az érettségi bizonyítvány megszerzését 2012-től egy újabb feltételhez kötötték, ez pedig az 50 óra Iskolai Közösségi Szolgálat (IKSZ) elvégzése.

A DNG-ben arra törekszünk, hogy ezt a lehetőséget az ide járó diákok a személyiségüknek leginkább megfelelő, és azt igazán fejlesztő közösségi szolgálatot végezhessenek.

Iskolánkban a 9.N - 11. évfolyamon kell az IKSZ-et elvégezni. Az iskola több szervezettel is kapcsolatban áll, amelyek IKSZ lehetőséget nyújtanak az ide járó diákoknak. Ezekről a lehetőségekről olvashatsz itt a honlapon (az „Ahová jelentkezhetsz” menüpont alatt), vagy értesülhetsz a faliújságon illetve Kárpáti-Simon tanárnőn keresztül.
Az iskola nyitott arra, hogy újabb partnerekkel kapcsolatot vegyen fel. Így ha tudsz olyan helyet, ahol IKSZ-et tudnánk végezni, bátran jelezd Kárpáti-Simon Krisztina tanárn őnél!

FONTOS: Ne kezdj el IKSZ-et végezni magadtól, mert az iskolának mindenképpen megállapodási szerződést kell kötni a szervezettel, intézménnyel, ahol végeznéd, és a szüleidnek alá kell írni egy jelentkezési lapot is, amit az iskola ad ki.

Az IKSZ-óráidat az IKSZ-naplódban regisztrálhatod, amit az osztályfőnöködtől kapsz meg, és amire nagyon kell vigyáznod, mert ez igazolja, hogy mikor hány órát végeztél el. Minden alkalmat be kell írni és alá kell íratni az ezért felelős felnőttel. (Az IKSZ-napló elején található útmutató alapján.)

Bővebb információt az Iskolai Közösségi       Szolgálatról általában ezen a linken találsz:   

http://www.kozossegi.ofi.hu/

Tájékoztató a 9.N-eseknek IKSZ ügyben

 

 
    
Ma 2018. december 15., szombat Valér napja van. Holnap Etelka és Aletta napja lesz.

A tanév végéig már csak...

Courtesy of Go Mylo Countdown

felvi

ONLINE

Oldalainkat 647 vendég böngészi