Válasszon nyelvet!

MagyarDeutsch
Címlap Infók Kollégium Kollégiumi hírek
Kiépült a WiFi a kollégiumban :))
2014. november 12. szerda, 07:54
Kollégiumunkban régóta felmerülő igény volt a vezeték nélküli internet hálózat kialakítása, mivel a régi gépállomány már nem szolgálta ki a megnövekedett igényeket. Mára már elengedhetetlenné vált a mindennapos tanuláshoz az internet használata. Ezért a kollégiumi DÖK-kel úgy gondoltuk, nem halogatjuk tovább az ügyet, kérvény formájában is megfogalmazzuk érveinket a WiFi szükségességéról. Ezt be is nyújtottuk Iskolánk Vezetősége felé,akik nagyon nyitottak voltak diákok kérésére. Nyugodtan mondhatjuk az egész kollégium egy emberként állt a WIFI kiépítése mögé. Ez az összefogás meg is hozta eredményét. Sőt, túl is szárnyalja minden elképzelésünket a WiFi sebessége.
Köszönjük Iskolánk Vezetőségének, akik ilyen gyorsan megoldást találtak, és kiálltak a diákság mellett és MOZAIK Gazdasági Szervezetnek, akik támogatása nélkül mindez nem valósulhatott volna meg.
 
   Majeczki Martin                               Mikó Barnabás
Iskolai DÖK-elnök                      Kollégiumi DÖK-elnök
 
 
 
Megújult kollégiumunk sportpályája
2014. október 16. csütörtök, 08:01

A tavalyi évben a kollégiumi családi nap keretében a hartai bútorfestészet mintáival szépültek meg az udvari padok. Idénre teljessé vált a kép: udvarunk teljes egészében megújult. Mindannyiunk nagy örömére szolgál, hogy a nyáron felújításra került a kollégium régi, elavult sportpályája. Így most már mi, kollégisták is egy szép, modern környezetben sportolhatunk, kapcsolódhatunk ki egy fárasztó iskolai nap vagy éppen a szilenciumok után. Már szeptemberben is nagyon népszerűvé vált az új sportpálya, voltak, akik kosárlabda meccseket, mások pedig focimérkőzéseket rendeztek. Sőt, a gyönyörű sportpálya nemcsak nekünk előnyös, hanem a mindennapos testnevelés következtében megnövekedett óraszámok miatt sok osztály a testnevelésórák keretein belül jár át sportolni. Köszönjük szépen iskolánk működtetőjének, a MOZAIK GSZ-nek, hogy ilyen széppé varázsolták sportpályánkat.

Majeczki Martin
Mikó Barnabás
Iskolai DÖK-elnök
Kollégiumi DÖK-elnök