Válasszon nyelvet!

MagyarDeutsch
Címlap Szülőknek Felvételi Felvételi tájékoztató
Nyilatkozat a nemzetiségi oktatásban-nevelésben való részvételről PDF Nyomtatás
Az új nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC törvény értelmében a nemzetiségi nevelés-oktatási intézménybe jelentkezőknek nyilatkozniuk kell az ilyen jellegű oktatás igénybevételének szándékáról illetve származásukról.
Felhívjuk az iskolánkba jelentkezők, illetve szüleik szíves figyelmét, hogy amennyiben igénybe kívánják venni a nemzetiségi oktatást, és nem kívánnak elesni az ilyen irányú iskolába való továbbtanulás lehetőségétől, vállalják a nemzetiségi származást! 
Az előzetes jelzést a jelentkezési lap megjegyzés rovatában kérjük. Legkésőbb a szóbeli felvételi napján kérjük kitölteni és benyújtani az erre vonatkozó űrlapot is. Az űrlapot letölthetik honlapunkról (ld. a cikk végén), illetve nyomtatott formában kérhetik iskolánk titkárságán.
A magyarországi németek történelmi múltjának ismeretében [kitelepítés, elhurcolás, magyarosítás, asszimiláció] nem feltétlenül lehetséges és nem is szükséges dokumentumokkal, családfával stb. igazolni a család származásbeli összetételét, elegendő az űrlapon nyilatkozni!
 
 
Felvételi tájékoztató a 2015/16-os tanévben való továbbtanuláshoz
2014. október 15. szerda, 10:19
Az általános iskola után hozzánk szeretenél felvételizni, 2015 szeptemberétől nálunk továbtanulni? Fontos infókat találsz a lenti linkeken!

Ezennel közzétesszük a (2015/16-os tanévtől történő továbbtanuláshoz szükséges) középfokú felvételi eljárásra vonatkozó aktuális (2014. októberi) információkat:

Iskolánk tájékoztatója

Az Oktatási Hivatal tájékoztatója

 

 
Felvételi előkészítő PDF Nyomtatás
2013. október 10. csütörtök, 13:10

 

A nyolcadikosoknak szóló matematika és német foglalkozásokat hétfőként 15 órától 17 óráig tartjuk. A pontos beosztás megtekinthető a bejáratnál. 

 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 2
    
Ma 2018. január 22., hétfő Vince és Artúr napja van. Holnap Zelma és Rajmund napja lesz.

A tanév végéig már csak...

Courtesy of Go Mylo Countdown

felvi

ONLINE

Oldalainkat 478 vendég böngészi